JOURNEY
garisan mula

Friday, 6 November 2015 @ 22:45 | 1 Comment [s]

bismillah..


Dengan nama allah yang maha mulia ella hari ini  7 November 2015  mula la ella  jadi penjual online  yang rasmi dan successs ... amin :)

untuk makluman semua

ella nak cari produk yang boleh kurus kan badan .. sebab mak sibuk membebel yang ella kena kurus  :( sebab klu besar sangat body tu nanti tiada yang berkenan *jodoh, susah dapat kerja la kena penyakit la kencing manis , darah tinggi uihh takot nyee ,, seram bulu roma nie






 cari la kita dalam iklan tenet tengok tengok  ade kawan duk promote shaklee tanye rego uih mahal nye tapi memang bersesuaian la klu dapat jadi kurus badan mak oii.. berbaloi jugak kan?? tapi bila dipikir balik stok ESP *untuk minuman supplement si diet nie akn abis dan pelu di topup kan.. duit pulak tak slalu menggunung. pikir pikir dapat jalan

''why not kita try jadi ahli'' tu lah yang dipikir. then kita pom ape lagi jadi ahli la,.  beza harga dia ya allah lebih 10 20 30 hengget kesian la mana yang kena beli produk klu x guna harga ahli nie yer
kawan syor ella jual guna harga ahli slain menjimatkan wang dio orang dari bayar mahal mahal ella pom membantu dio orang (customer) mendapatkan apa yang dia nak contohnya cantik ke kurus ke sihat ker.
  HAHA

itulah sebab blog nie di wujudkan actually,,
untuk jual barangan shaklee dengan harga murah sahaja. klu ambk kat rumah ella terus x kena caj perkhidmatan klu ella antar delivery orang sebut tu ella caj dalam rm 7 shj. yang postage tu wajar la mahal sikit sebb kos post tu pom mahal  tambah tambah gst lagi ...

 dun wori ye kpd cust yang dihormati every month shaklee buat promosi so lagi jimat barang yang saya jual .anda untung saya senang hati. :) 
nati saya akan post untuk apa yang diskaun setiap bulan 


 nie ESP yang berfungsi untuk membekalkan tenaga kpada si diet membuatkn anda rasa kenyang dengan pengambilan masa sarapan,, ella ambil jugak taw  tahan untuk lebih dua bulan satu bekas nie alhamdulillah turun 3kilo dalam sebulan!! rego RM150 sahaja *tak termasuk postage
untuk lebih input wassap yer


Image result for shaklee 




 okay untuk permulaan cukup dulu,,

salam sayang 

ella mustapha 
  019 9034307 / 0199989126-mcj











| Newer Post
SHAKLEE !!

Aslmkm, Hi! Ella's here.
Nak try supplement Shaklee atau nak join bisnes shaklee bolehtanya Ella.
Apa-apa pertanyaan mengenai Shaklee boleh PM Ella direct. (ID 1180045)
019-9034 307
019-9989 126


Navigations!

JOURNEY EXCHANGE LINK


Blog Archive!


Promo!





The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Arissa

Best View at GOOGLE CHROME!