JOURNEY
CARA CARA NAK SIGN UP AHLI SHAKLEE.

Saturday, 30 July 2016 @ 01:50 | 0 Comment [s]


BAYARAN HANYA RM80 SEUMUR HIDUP 


CARA DAFTAR KEAHLIAN SHAKLEE SECARA ONLINE
1. click https://www.shaklee2u.com.my/mbst_en/
- ID sendiri
- password 6 digit terakhir IC
- kalo utk 1st time masuk, system suh tukar password dulu.
2. click 'Online Enrolment' ---> Agree ----> Next
3. isikan maklumat keahlian ahli shaklee baru yg nak daftar under kita tadi. isi nama. alamat. no hp & lain2 ---> next
Antara butiran yg di minta adalah :-
Nama.
Ic.
Nama pasangan(jika sudah berkahwin)
Ic pasangan.
Status.
Bangsa.
Alamat asal.
Alamat utk brg dipos.(kosongkan jika sama dgn alamat asal)
No HP.
Email.
Tarikh Lahir.
Cara pembayaran bonus : EFT atau cek. Jika EFT, sila sertakan number akaun dan nama bank
4. Bila tekan next tadi, system akan 'directkan' ke akaun ahli baru tadi. tekan OK dan tunggu 10 saat.
selepas 10 saat tamat, sila beli 'starter kit(beg shaklee)' yg berharga RM65 dan tertulis 'BI/BM'
jika ahli baru tu ada nak order sekali dgn barang2, boleh bershopping di situ sekaligus, dapat jimat postage sbb shaklee akan hantar kesemua brg itu bersama2 starter kit(beg shaklee) direct ke rumah ahli baru tadi.
'starter kit' tadi WAJIB beli yer supaya no ID ahli baru itu dapat diaktifkan, lepas tu ----> click Submit
5. Payment
- tandakan di Online Credit Card/Debit card---> confirm your payment method
6. kat bahagian please Key In your Debit Card/ Credit Card info. ada mcm ni kan.
Card No. - masukkan no kad yg tertera di kad ATM. contohnya 1405330430430455
Card Exp Date(MMYY) - masukkan no kad expired yg tertera di atas kad ATM. contohnya 0816
CVV2 & CVC2 - no ni ada kat belakang kad atm. ada 3 ANGKA je! contohnya 402. *ingat. kat belakang kad ATM.
Cardholder's Name - contohnya ALI BIN ABU
Billing Address - contohnya 100 jalan macam cantik jer, 56000 Petaling Jaya Selangor.
Phone Number - contohnya 60173842293
*kos utk order yg kurang rm800 bagi semenanjung, akan dikenakan cas postage rm10.
*kos utk order yg kurang rm1000 bagi sabah/sarawak akan dikenakan cas postage rm20.
*more than that, FREE postage.
*skrg ni, order 1-2 hari dh sampai daaa. Shaklee guna GDex.
Semoga bermanfaat !
Member Area
SHAKLEE2U.COM.MY


Older Post | Newer Post
SHAKLEE !!

Aslmkm, Hi! Ella's here.
Nak try supplement Shaklee atau nak join bisnes shaklee bolehtanya Ella.
Apa-apa pertanyaan mengenai Shaklee boleh PM Ella direct. (ID 1180045)
019-9034 307
019-9989 126


Navigations!

JOURNEY EXCHANGE LINK


Blog Archive!

  • TERNYATA SUPPLEMENT SHAKLEE MEMANG DI KAGUMI RAMAI...
  • KEHEBATAN VIVIX
  • TESTIMONY VIVIX. DAN PROMOSI VIVIX TINGGAL DUA HAR...
  • testimony VITAMIN c oleh ella sendiri. 019.9034.30...
  • BAGAIMANA VITAMIN C SHAKLEE BUAT SAYA MAKIN BERKEY...
  • LIKE PAGE ELLASHAKLEE
  • RESIPI CHEESE CAKE VIVIX
  • garisan mula

  • Promo!





    The Credits!

    Template by : Farisyaa Awayy
    Basecode by : Nurynn
    Full Edited : Arissa

    Best View at GOOGLE CHROME!