JOURNEY
PROMOSI BULAN OKTOBER

Saturday, 8 October 2016 @ 20:46 | 0 Comment [s]


PROMOSI BULAN OKTOBER


kali ini promosi OMEGA GUARD . beli 2  (5% off) dan beli 6 percuma 1

APA TU OMEGA GUARD?? 

OMEGA GUARD shaklee  berasal daripada  minyak ikan laut dalam. dibuat tapisan sebanyak 3 kali sebelum dipekkan. Supaya minyak ikan yang terhasil benar benar berkualiti . Kaya dengan DHA dan EPA . sesuai untuk perkembangan otak kanak kanak, pelajar dan boleh membakar lemak berlebihan dalam badan dan mengawal kolestrol 

   satu botol omega guard mempunyai banyak khasiat bukan berfokuskan kepada satu perkara kan?? sangat berbaloi lah bila ambk satu minyak ikan shaklee nie khasiat yg kita perolehi ialah dapat membakar lemak, yang nak kurus boleh cuba dan ella amat galakkan.. seterusnya, bagi ibu mengandung, omega guard termasuk dalam set prenatal selain vit c , vitalea, ostematrik, esp. kenapa termasuk? sebab omega guard digunakan untuk menjana perkembangan minda bayi seawal dalam kandungan lagi. haa ,, kan best. awal awal lagi dah prepare sumtim yang bagus untuk bayi kita.. iaitu OMEGA GUARD. 
    
       Di samping itu, omega guard sangat berguna kepada pelajar. tak kiralah pelajar sekolah mahupun universiti. omega guard sangat membantu untuk memberi ingatan kepada subjek yg kita pelajari. kekadang perkara ini berlaku secara kita tak sedar kerana kita tak perasan perubahan yang berlaku kepada diri kita. selalunya rakan yang akan memberitahu pencapaian kita telah berbeza. saya menulis berdasarkan pengalaman rakan yang konsisten mengamalkan omega guard. 

TESTIMONI PENGGUNA OMEGA GUARD 

'saya mengamalkan omega guard nie sejak tingkatan 6. semasa mula mula makan omega nie rasa lain sangat. pelik. sebab saya terkejut apa yang saya baca kelmarin saya masih ingat pada hari ini. memang ingat. pastu, nie, habis berpeluh badan makan omega sebab dia bakar (lemak) . molek lah kalau nak sihat. migrain pom jadi kurang. tapi keno makan sokmolah. sedap pun sedap.' 

SYAIDA, USM,20
4.0 STPM
disebabkan syaida memberi feedback secara lisan so ella kena tulis.. okay, semua dah tahu fungsi omega guard shaklee. ini dia  rupa dia omega guard  



sekali lagi ella nak bagi tahu. promo bulan oktober  nie beli 2 off 5% dan beli 6 free 1 

setakat itu sahaja. selamat berhujung minggu :)


salam sayang, 
ella mustapha 
shaklee.lover
019.9034.307 

  
   


Older Post | Newer Post
SHAKLEE !!

Aslmkm, Hi! Ella's here.
Nak try supplement Shaklee atau nak join bisnes shaklee bolehtanya Ella.
Apa-apa pertanyaan mengenai Shaklee boleh PM Ella direct. (ID 1180045)
019-9034 307
019-9989 126


Navigations!

JOURNEY EXCHANGE LINK


Blog Archive!

  • Bagaimana kalsium membantu dalam hilangkan sengal ...
  • APA YANG SAYA SUKA TENTANG SHAKLEE.
  • LAWAK TANGGA
  • ELLA PILIH HANYA YANG TERBAIK UNTUK KESIHATAN DIRI...
  • JOM.. KITA SHOPPING ONLINE.
  • CARA CARA NAK SIGN UP AHLI SHAKLEE.
  • TERNYATA SUPPLEMENT SHAKLEE MEMANG DI KAGUMI RAMAI...
  • KEHEBATAN VIVIX
  • TESTIMONY VIVIX. DAN PROMOSI VIVIX TINGGAL DUA HAR...
  • testimony VITAMIN c oleh ella sendiri. 019.9034.30...

  • Promo!





    The Credits!

    Template by : Farisyaa Awayy
    Basecode by : Nurynn
    Full Edited : Arissa

    Best View at GOOGLE CHROME!